145 Avsnitt

  1. 84. Bönderna ointressanta för riksmedierna

    Publicerades: 2023-01-25
  2. 83. Svensk kyckling fick underkänt - men var det rätt? 

    Publicerades: 2023-01-11
  3. 82. Ägarskifte hemma hos LRF-basen

    Publicerades: 2022-12-21
  4. 81. Krigsvinter i svenskbyn – människor dör redan av svält och köld

    Publicerades: 2022-12-14
  5. 80. Här är traktorn som drivs av solen – och går helt själv

    Publicerades: 2022-11-29
  6. 79. Nya Cap: "Ekologiska lantbrukare drabbas mest"

    Publicerades: 2022-11-16
  7. 78. "Handlar man smart behöver inte varukorgen bli dyrare"

    Publicerades: 2022-11-02
  8. 77. ”Vi lantbrukare måste se vilka enorma möjligheter vi har i vårt företagande”

    Publicerades: 2022-10-19
  9. 76. Eldrivna skogsmaskiner – snart är de här!

    Publicerades: 2022-10-05
  10. 75. Forskaren: Köp två tröskor i stället för en stor

    Publicerades: 2022-09-21
  11. 74. Dags att deklarera lantbruksfastigheten

    Publicerades: 2022-09-07
  12. 73. Valspecial: ”Det är jämnt, oklart och framförallt spännande”

    Publicerades: 2022-08-24
  13. 72. Bästa tipsen när du köper begagnat

    Publicerades: 2022-08-10
  14. 71. ”Självförsörjningen av mat allra viktigast”

    Publicerades: 2022-07-20
  15. 70. ”Skogen är helt avgörande i klimatomställningen”

    Publicerades: 2022-07-06
  16. 69. ”Mellangrödorna är lite en nyckel till att lyckas”

    Publicerades: 2022-06-29
  17. 68. ”Vi måste våga lita på de svenska lantbrukarna”

    Publicerades: 2022-06-15
  18. 67. "Vi vill att kalhyggesbruket fasas ut"

    Publicerades: 2022-06-01
  19. 66. ”Det är så skarpt. Det är överlevnad det handlar om för så många jordbruksföretag.”

    Publicerades: 2022-05-18
  20. 65. ”Utan att vi har mat på bordet så går det inte”

    Publicerades: 2022-05-04

4 / 8

Vi djupdyker i ämnen som berör lantbrukare i dag. Det blir intervjuer med spännande personer inom de gröna näringarna och diskussioner kring aktuella ämnen. Har du tips eller synpunkter på det som tas upp? Kontakta oss gärna på [email protected]

Visit the podcast's native language site