Jordkommissionen

En podcast av Perfect Day Media - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

135 Avsnitt

  1. Extrainsatt bonusavsnitt UTE NU: "Tomatakuten"

    Publicerades: 2023-05-17
  2. 33. Gurka

    Publicerades: 2023-05-10
  3. 32. Fänkål

    Publicerades: 2023-05-03
  4. 31. Bondbönor

    Publicerades: 2023-04-27
  5. 30. Rabarber

    Publicerades: 2023-04-19
  6. 29. Zucchini

    Publicerades: 2023-04-12
  7. 28. Sallat

    Publicerades: 2023-04-05
  8. 27. Kryddträdgård

    Publicerades: 2023-03-29
  9. 26. Distansodling

    Publicerades: 2023-03-22
  10. 25. Sparris

    Publicerades: 2023-03-15
  11. 24. Gödsel

    Publicerades: 2023-03-08
  12. 23. Majs

    Publicerades: 2023-03-01
  13. 22. Broccoli

    Publicerades: 2023-02-22
  14. 21. Jord

    Publicerades: 2023-02-15
  15. 20. Tomat 2

    Publicerades: 2023-02-08
  16. 19. Lök

    Publicerades: 2023-02-01
  17. 18. Aubergine

    Publicerades: 2023-01-25
  18. 17. Växthus

    Publicerades: 2023-01-18
  19. 16. Chili

    Publicerades: 2023-01-11
  20. 15. Morot

    Publicerades: 2023-01-04

6 / 7

Sveriges bästa matskribenter om odling. Vad kan man odla, hur gör man då och vad ska man laga av det man odlat? Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson möts i ett samtal över en råvara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succéer och misslyckanden, från sådd till skörd. Kunnigt och pedagogiskt berättar de hur du förvarar, konserverar och förädlar din egenodlade mat, och delar med sig av sina bästa idéer och recept. En odlingspodd för nybörjare, entusiaster och alla andra som vill äta och laga godare mat.  Poddens recept hittar du på jordkomissionen.se. Där finns även Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i några av de ämnen som Lotta och Tove pratat om.Vill du också säga något? Ställa en fråga, be om ett förtydligande, önska ett ämne eller bara berätta något som de borde känna till? Skriv till Lotta och Tove på jordkommissionen.se 

Visit the podcast's native language site