Jordkommissionen
En podcast av Perfect Day Media - Torsdagar

Kategorier:
135 Avsnitt
-
Extrainsatt bonusavsnitt UTE NU: "Tomatakuten"
Publicerades: 2023-05-17 -
33. Gurka
Publicerades: 2023-05-10 -
32. Fänkål
Publicerades: 2023-05-03 -
31. Bondbönor
Publicerades: 2023-04-27 -
30. Rabarber
Publicerades: 2023-04-19 -
29. Zucchini
Publicerades: 2023-04-12 -
28. Sallat
Publicerades: 2023-04-05 -
27. Kryddträdgård
Publicerades: 2023-03-29 -
26. Distansodling
Publicerades: 2023-03-22 -
25. Sparris
Publicerades: 2023-03-15 -
24. Gödsel
Publicerades: 2023-03-08 -
23. Majs
Publicerades: 2023-03-01 -
22. Broccoli
Publicerades: 2023-02-22 -
21. Jord
Publicerades: 2023-02-15 -
20. Tomat 2
Publicerades: 2023-02-08 -
19. Lök
Publicerades: 2023-02-01 -
18. Aubergine
Publicerades: 2023-01-25 -
17. Växthus
Publicerades: 2023-01-18 -
16. Chili
Publicerades: 2023-01-11 -
15. Morot
Publicerades: 2023-01-04
Sveriges bästa matskribenter om odling. Vad kan man odla, hur gör man då och vad ska man laga av det man odlat? Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson möts i ett samtal över en råvara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succéer och misslyckanden, från sådd till skörd. Kunnigt och pedagogiskt berättar de hur du förvarar, konserverar och förädlar din egenodlade mat, och delar med sig av sina bästa idéer och recept. En odlingspodd för nybörjare, entusiaster och alla andra som vill äta och laga godare mat. Poddens recept hittar du på jordkomissionen.se. Där finns även Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i några av de ämnen som Lotta och Tove pratat om.Vill du också säga något? Ställa en fråga, be om ett förtydligande, önska ett ämne eller bara berätta något som de borde känna till? Skriv till Lotta och Tove på jordkommissionen.se