Jordkommissionen
En podcast av Perfect Day Media - Torsdagar
155 Avsnitt
-
153. Spetskål (Repris från 2004)
Publicerades: 2025-12-17 -
152. Physalis
Publicerades: 2025-12-10 -
151. Krusbär (repris från 2004)
Publicerades: 2025-12-03 -
150. Te
Publicerades: 2025-11-26 -
149. Förkultivering (repris från 2024)
Publicerades: 2025-11-19 -
148. Mykorrhiza
Publicerades: 2025-11-13 -
147. Lagra och konservera (repris från 2024)
Publicerades: 2025-11-05 -
146. Vintersticklingar
Publicerades: 2025-10-29 -
145. Lövkompost (repris från 2023)
Publicerades: 2025-10-22 -
144. Päron
Publicerades: 2025-10-15 -
143. Göra slut.
Publicerades: 2025-10-08 -
143. Blåbär
Publicerades: 2025-10-01 -
142. Fikon
Publicerades: 2025-09-24 -
141. Bokslut del två
Publicerades: 2025-09-17 -
140. Bokslut del 1
Publicerades: 2025-09-10 -
139. Körsbär
Publicerades: 2025-09-03 -
138. Årets tomatprovning
Publicerades: 2025-08-27 -
137. Asiatiska kålgrönsaker
Publicerades: 2025-08-20 -
136. Tomatakuten
Publicerades: 2025-05-21 -
135. Pollinering
Publicerades: 2025-05-14
Sveriges bästa matskribenter om odling. Vad kan man odla, hur gör man då och vad ska man laga av det man odlat? Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson möts i ett samtal över en råvara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succéer och misslyckanden, från sådd till skörd. Kunnigt och pedagogiskt berättar de hur du förvarar, konserverar och förädlar din egenodlade mat, och delar med sig av sina bästa idéer och recept. En odlingspodd för nybörjare, entusiaster och alla andra som vill äta och laga godare mat. Poddens recept hittar du på jordkomissionen.se. Där finns även Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i några av de ämnen som Lotta och Tove pratat om.Vill du också säga något? Ställa en fråga, be om ett förtydligande, önska ett ämne eller bara berätta något som de borde känna till? Skriv till Lotta och Tove på jordkommissionen.se
