Ingredienserna
En podcast av Philip De Giorgio - Torsdagar
54 Avsnitt
-
“Här är Sveriges bästa kändisvin”
Publicerades: 2024-09-18 -
London, London, London och så lite räkmacka
Publicerades: 2024-09-11 -
Alex Schulman: ”Så blir du Köttguden vid grillen”
Publicerades: 2024-09-04 -
Om du bara fick äta en frukost, lunch och middag i resten av ditt liv
Publicerades: 2024-08-30 -
Ballongvispar du inte ihop dippen?
Publicerades: 2024-08-28 -
Pontus Frithiof
Publicerades: 2023-06-15 -
Elvira Lindqvist
Publicerades: 2023-06-15 -
Stefan Ekengren
Publicerades: 2023-05-24 -
Albin Edberg
Publicerades: 2023-05-24 -
Johan Jureskog
Publicerades: 2023-05-17 -
Mikael Einarsson
Publicerades: 2023-05-17 -
Emma Shields
Publicerades: 2023-05-17 -
Carl Ishizaki
Publicerades: 2023-05-17 -
Förord - Fredrik Backman
Publicerades: 2023-05-14
Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.