229 Avsnitt

  1. 146. Dry Martini med elva oliver

    Publicerades: 2023-12-31
  2. 145. Varmboga sousvide

    Publicerades: 2023-12-24
  3. 144. Majsmjöl på personaltoaletten

    Publicerades: 2023-12-17
  4. 143. Ich habe angst

    Publicerades: 2023-12-10
  5. 142. Vispa tills den blir hård

    Publicerades: 2023-12-03
  6. 141. High risk, no reward

    Publicerades: 2023-11-26
  7. 140. Ketchup är som kattmynta för barn

    Publicerades: 2023-11-19
  8. 139. Mise en placen som räckte i 110 år

    Publicerades: 2023-11-12
  9. 138. Är fyra små rätter kinesiska tapas?

    Publicerades: 2023-11-05
  10. 137. Du borde testa att le lite mer

    Publicerades: 2023-10-29
  11. 136. Tartar är Råbiff

    Publicerades: 2023-10-22
  12. 135. "Jag känner ägaren"

    Publicerades: 2023-10-15
  13. 134. Hummersoppa och vodka redbull

    Publicerades: 2023-10-08
  14. 133. Taxi Blåljus

    Publicerades: 2023-10-01
  15. 132. Va fan är fläskhare egentligen?

    Publicerades: 2023-09-24
  16. 131. Yrke: Keramikhygiensingenjör

    Publicerades: 2023-09-17
  17. 130. Alla behöver en Kenneth

    Publicerades: 2023-09-10
  18. 129. Är frukostflinga ett nervärderande ord?

    Publicerades: 2023-09-03
  19. 128. Happy Cooking

    Publicerades: 2023-08-27
  20. 127. Sveriges skönaste kändisar

    Publicerades: 2023-08-20

5 / 12

Hänt På Restaurang är en podd om restaurangliv för alla som besökt en restaurang eller bar någon gång i livet. Med hjärta och humor diskuterar vi bland annat det krångliga fikonspråket som kännetecknar jargongen i branschen, härliga och mindre härliga bartenders, servitörstabbar, heta raggningstips tallrikskastande kockar, kärlek på krogen, hur man kan känna igen en vegan på tjugo meters håll och mycket annat. Välkommen in i värmen! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site