71 Avsnitt

  1. Knäckebrödssmulor i skolmatsalen

    Publicerades: 2019-10-17
  2. Varför är glutenfritt plötsligt trendigt?

    Publicerades: 2019-10-10
  3. Därför mörkade Jessica Frej sin celiaki i tv

    Publicerades: 2019-10-03
  4. Hur mycket kostar det att ha celiaki?

    Publicerades: 2019-09-26
  5. Kan man medicinera bort sin celiaki?

    Publicerades: 2019-09-19
  6. ”Gluten free? No honey, we don’t have that!”

    Publicerades: 2019-06-20
  7. ”Det var nästan som döden när jag fick min diagnos”

    Publicerades: 2019-06-13
  8. Hur bakar man bröd med favabönmjöl och psylliumfröskal?

    Publicerades: 2019-06-06
  9. Kan man äta cornflakes och sojasås?

    Publicerades: 2019-05-30
  10. Skriver du i din Tinder-bio att du har celiaki?

    Publicerades: 2019-05-23
  11. Fick jag celiaki för att jag åt för mycket gröt som bebis?

    Publicerades: 2019-05-15

4 / 4

Celiakisten och kokboksförfattaren Smilla Luuk, samt Svenska Celiakiförbundets ombudsman och celiakiexpert Linus Engqvist Richert diskuterar allt som rör glutenfri kost och livet med celiaki. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site