247 Avsnitt

  1. 47: Misery malt: Usel och hemlig

    Publicerades: 2021-02-16
  2. 46: Som att ge en kniv till en Kamikazepilot

    Publicerades: 2021-02-09
  3. 45: Islaygräs och fårskit

    Publicerades: 2021-02-02
  4. 44: Wurst case scenario

    Publicerades: 2021-01-26
  5. 43: Natta våra trötta fat

    Publicerades: 2021-01-19
  6. 42: En burk vällagrade äggmökar

    Publicerades: 2021-01-12
  7. 41: Premiär för En trea rosé

    Publicerades: 2021-01-05
  8. 40: Du kan vara Masatakatakataka

    Publicerades: 2020-12-29
  9. 39: I am the rectifier! 🤘🏻

    Publicerades: 2020-12-22
  10. 38: En jättelång lyne arm

    Publicerades: 2020-12-15
  11. 37: Haru smakat 18-åringen?

    Publicerades: 2020-12-08
  12. 36: Buteljerad arrogans (feat. Frida Birkehede)

    Publicerades: 2020-12-01
  13. 35: En 26-årig Glen Whatnot

    Publicerades: 2020-11-24
  14. 34: Stampat jordgolv eller Billy-bokhyllor?

    Publicerades: 2020-11-17
  15. 33: Sanning eller konka: Kok eller brygg?

    Publicerades: 2020-11-10
  16. 32: En sexa Yes efter middagen

    Publicerades: 2020-11-03
  17. 31: Som en dålig Lorrysketch

    Publicerades: 2020-10-27
  18. 30: Jorden runt i gummistövel och nagellack

    Publicerades: 2020-10-20
  19. 29: Vi behöver cashflow – sälj lite Glen Kalops

    Publicerades: 2020-10-13
  20. 28: Marmite och fågelskit

    Publicerades: 2020-10-06

11 / 13

Lär dig mer om whisky! David, Mathias och Jeroen tar på ett lättsamt sätt upp whiskyvärldens mysterier och avslöjar hur det egentligen ligger till. Här får du veta mer om destillerier, ord och uttryck, tips och allmänna whiskynörderier. Välkommen till En trea whisky!

Visit the podcast's native language site