Bryta Bröd
En podcast av Sébastien Boudet
77 Avsnitt
-
MATS-ERIC NILSSON - Finns det riktig granskningsjournalistik kvar i Sverige och det stora matfusket
Publicerades: 2023-12-23 -
THORSTEN LAXVIK - Om skogens betydelsen, självförsörjning, människovärde och hur kärlek kan lösa alla problem!
Publicerades: 2023-12-14 -
CLAUDIA KVARNBORG - Engagera för klimaträttvisa: En diskussion med miljöaktivisten Claudia Kvarnborg
Publicerades: 2023-12-06 -
GUNNAR RUNDGREN - Miljöpionjär om systemet som tar oss in i väggen och hur småskaligt jordbruk kan rädda oss!
Publicerades: 2023-11-29 -
HANS LARSSON - Institutioner utan råg i ryggen, biverkningar av lobbyism och en djupdykning i kulturspannmålens värld
Publicerades: 2023-11-23 -
ISABELLE MCALLISTER - Oinbjudna sanningar, skavet och hur man adresserar kognitiv dissonans med allmänheten
Publicerades: 2023-11-16 -
JOHAN EKFELDT - En av världens mest kunniga rostare om sin passion för kaffe...Helt utan filter!
Publicerades: 2023-11-09 -
FREDRIK ALVEREN - Chokladindustrin VS hantverket och varför lecitin är ett problem!
Publicerades: 2023-11-02 -
ANN FERNHOLM - Allt du behöver veta om socker och andra tillsatser som gömmer sig i maten.
Publicerades: 2023-10-25 -
STEFAN ERIkSSON - När råvaran får ta plats, tillsatser på restauranger, bakom kuliserna på Åretskock
Publicerades: 2023-10-18 -
IDA SUNDQVIST - Om naturviner och lobbyism inom vinbranschen
Publicerades: 2023-10-12 -
NIKLAS EKSTEDT - Kan finkrog och hållbarhet rimma ihop?
Publicerades: 2023-10-05 -
MÄRTA JANSDOTTER AGUIRRE - Går köttätande ihop med en hållbar framtid?
Publicerades: 2023-09-28 -
MAXIMILLIAN LUNDIN - Hur växtbaserad kost och en rik mikrobiota kan förbättra din hälsa
Publicerades: 2023-09-21 -
OLGA GRÖNVALL LUND - Engagemang för att förändra vårt trasiga matsystem
Publicerades: 2023-09-14 -
#0 Introduktion
Publicerades: 2023-09-07 -
Premiäravsnitt
Publicerades: 2023-08-22
Sébastien Boudet ger sig in i matsystemets alla hörn och skrymslen och vänder på varje sten. Han bjuder in matproducenter, experter och matprofiler där inga frågor är för svåra att ställa.
